Acne


De aangeboren aandoening acne is een van de meest voorkomende aandoeningen bij de mens en kan zich tonen in de vorm van puistjes, mee-eters of grotere ontstekingen. Deze ontstekingsziekte wordt veroorzaakt door talgklieren die te veel talg produceren waardoor het talg niet weg kan en de klieren verstoppen. 

Het ontstaan van Acne

Het ontstaan van acne begint met de toename van de geslachtshormonen. Dit leidt tot vergroting van de talgklieren en talgproductie. Overmatig talg en dode huidcellen verstoppen de talgklieren. Afgesloten talgklieren ontstaan en leiden tot een ontstoken huid.

Maar er zijn meer oorzaken voor het ontstaan van acne op de toename van geslachtshormonen na. Een vette huid vergroot de kans op het krijgen van acne, psychologische stres, poriën afsluitende cosmetica, omgevingsfactoren, hoge vochtigheidsgraad van de omgeving, erfelijke aanleg, de aanmaak van te veel hormonen en druk door kleding op de huid.

Acne wordt niet veroorzaakt door een voedselallergie, vitaminetekort, slechte hygiëne of het eten van chocola, varkensvlees, patat en mayonaise.

Vormen van Acne

Er zijn verschillende vormen van acne;

  • Acne vulgaris;
  • Acne conglobata;
  • Acne fulminans;
  • Acne infantum;
  • Acne ectopica.

Deze vormen hebben ieder een eigen behandelwijze voor genezing. Bij elke vorm van acne kunnen littekens ontstaan maar komen vooral bij ernstigere vormen voor zoals acne conglobata.  Acne kan vooral in ernstige gevallen zeer hinderlijk zijn en zorgen voor schaamte, uitsluiting en somberheid.

Acne komt het meest voor bij jonge mannen en vrouwen van 15 tot 18. Acne op een latere leeftijd komt minder voor dan bij tieners maar 40 tot 50% van de volwassenen tussen de 20 en 40 jaar heeft last van aanhoudende acne of een vette huid. 

Aanrader | Nooit meer Acne

Nooit meer Acne is geschreven door Phillip Costa en hij heeft een manier gevonden om van zijn acne af te komen op een natuurlijke manier.

 

Hij schrijft: " Ik was zelf jarenlang slachtoffer van chronische acne en op zoek naar een manier om van mijn huidproblemen af te komen, die me veel schaamte en pijn bezorgden. Al op mijn 15e begonnen de huidproblemen in mijn gezicht en op mijn rug en in de 10 jaar daarna, bleven deze problemen me achtervolgen als een donkere schaduw.

Ik leefde elke dag in dezelfde hel die jij nu ook meemaakt. Ik werd uitgescholden voor ‘grindtegel’ en ‘puistenkop’ en alle andere verschrikkelijke dingen die horen bij een kind dat last heeft van acne. Mensen kunnen erg wreed zijn!"

De methode die ik beschrijf in mijn E-book is ANDERS. Ik krijg elke maand e-mails van mensen zoals jij, die onnodig lijden onder deze nare huidaandoening. Ik kan echt boos worden om de valse beloften van fabrikanten van acne middeltjes en dermatologen, die zeggen “Spuit of smeer dit 3x per dag op je huid en dan is het zo opgelost” 

 

Ik heb mijn verhaal opgeschreven en ik deel de exacte methode, die ervoor zorgde dat mijn acne binnen 4 dagen was verdwenen. Omdat ik vind dat jij moet weten hoe jij zelf betrouwbaar, snel en goedkoop van  jouw acne af gaat komen.

Jij kunt jouw acne stoppen zonder medicijnen, dure behandelingen en chemische middeltjes van de drogist. Jij kunt vandaag je leven veranderen!

Ik ken de last die acne met zich meebrengt en het houdt je leven in een wurggreep! Ik weet 100% zeker dat jij met mijn hulp de acne kunt verslaan, net zoals ik dat gedaan heb! Lees hier verder...............