Praktijk voor natuurgeneeswijzen

Harmonature Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen helpt je met het verkrijgen en behouden van een goede gezondheid. Vele gezondheids-klachten waaronder (chronische ) vermoeidheid hebben vaak te maken met dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam niet voldoende in staat is om het lichaam gezond te houden. Als het zelfgenezend vermogen van het lichaam verstoord is kunnen er verschillende gezondheidsklachten ontstaan.
 
De behandelingen zijn gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en hiermee het verbeteren van de natuurlijke balans.
 
In de praktijk wordt gewerkt vanuit een orthomoleculaire, homeopathische en energetische werkwijze.
 
 
Harmonature maakt in haar praktijk gebruik van de Asyra, een geavanceerd analyse- en behandelsysteem.  Deze geavanceerde technologie die al ruim 35 jaar wordt toegepast, is de nieuwste ontwikkeling in de bio-energetica. Bio-energetica gaat uit van energetische stromen en trillingen in het lichaam die door de Asyra  kunnen worden gemeten. Met dit systeem wordt de balans van het lichaam gemeten en wordt een beeld gegeven van de vitaliteit van het lichaam. De energiestromen en trillingen zijn onzichtbaar maar het Asyra systeem vertaalt ze naar zichtbare informatie. Met het systeem kunnen verschillende testen worden gedaan om verstoringen in het lichaam op te sporen.
 
In de Asyra zitten meer dan 100.000 frequenties opgeslagen die het lichaam weer in balans kunnen brengen. Er worden individuele testen gedaan om uit te zoeken wat de oorzaak van de onbalans is.
 
De volgende oorzaken van een verstoring kunnen o.a. zichtbaar gemaakt worden:
 
- de balans en onbalans van de organen en orgaan systemen;
- geblokkeerde energie (meridianen, chakra's),
- immuunsysteem verstoringen,
- verstoringen zenuwstelsel,
- verstoringen van de hersenkernen,
- celactiviteit en communicatie (stofwisseling van en tussen de cellen),
- tekorten aan vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren,
- voedselintoleranties en overgevoeligheden,
- allergieën,   
- verstoringen van het spijsverteringssysteem,
- dysbiose in de darmen,
- emotionele/psychische onbalans, 
- schimmels, bacteriën, parasieten en virussen,
- toxische stoffen, 
- hormonale onbalans,
- verstoringen door problemen met het gebit,
- verstoringen door aandoening aan de nek- en rugwervels,
- stralingsbelasting (electrosmog, geopatie),
- tekort aan enzymen,
- miasmen (overgeerfde verstoringen),
- storende littekens,
- vaccinatie belastingen.
 
 
De Asyra geeft per behandeling aan welke oorzaken van onbalans behandeld mogen worden. De Asyra geeft aan welke frequenties en in welke vorm u nodig heeft. De frequenties worden tijdens de behandeling door middel van laserlicht overgedragen op het lichaam en geven de juiste energieprikkels aan het lichaam.. Daarnaast worden de frequenties in een homeopathische verdunning op een vloeistof gezet. Deze homeopathische druppels die door de Asyra op individuele maat vervaardigd zijn ondersteunen verder het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Deze manier van behandelen geeft een volstrekt individueel resultaat met een uniek balansprogramma dat zich richt op het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens.
 
De Asyra is wetenschappelijk goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en de resultaten van testen (dubbel blind) die door de Universiteit van Utah gedaan zijn bleken een nauwkeurigheid van 98 % te hebben in vergelijking met de standaard bloedtesten.
Het Asyra analyse- en behandelsysteem werkt op een energetische wijze en kan niet ter vervanging van een reguliere analyse en/of behandelmethode gezien worden.
 
De technologie van de Asyra heeft zich bewezen in het gebruik door artsen, natuurgeneeskundigen, tandartsen, voedingsdeskundigen en andere gezondheidsspecialisten.
 

Harmonature 

Praktijk voor natuurgeneeswijzen Vught

www.harmonature.nl

Tel: 06-43559701