Bureau Integer

Ellen van Son is de drijvende kracht achter Bureau Integer.
Bij de keuze voor de naam van haar bureau (in 2009) had zij een wens. Ze zocht naar een naam die een ode aan haar werkverleden als wiskundige was, én tegelijkertijd een visie voor haar huidige werk uitstraalde. Zij koos voor ‘Integer’, dat in het Latijn ‘heel’ betekent (de klemtoon ligt bij het uitspreken op ‘In’). Een geheel getal (bijvoorbeeld het getal 1) wordt in de wiskunde een ‘integer’ genoemd. In haar huidige werk staat ‘integer’ voor haar visie, dat het geheel van handen, hoofd en hart nodig is om meer zin aan het leven te kunnen geven én in het leven te kunnen ervaren. 

Bureau Integer begeleidt bij zin- en levensvragen
In haar huidige professie van zingevingstherapeute begeleid zij mensen die zin- en levensvragen hebben. In tegenstelling tot dieren, stellen wij onszelf regelmatig vragen over ons eigen leven. Deze vragen gaan vaak over de betekenis van persoonlijke ervaringen en gebeurtenissen die op ons levenspad komen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 

  • Waarom voel ik me innerlijk zo opgejaagd?
  • Waarom heb ik nergens zin in?
  • Wat wil ik bereiken en wat is mijn levensdoel?
  • Hoe ga ik met deze moeilijke situatie in mijn leven om?


In haar praktijkruimte bent u van harte welkom voor een gesprek. Zij luister met al haar aandacht en door de vragen die zij u stelt, ontstaat er ruimte waarin u persoonlijke antwoorden op uw vragen kunt vinden. 

Wilt u met haar kennismaken? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de praktijk voor zin- en levensvragen

Daarnaast schrijft Ellen van Son regelmatig een nieuwsbrief en houdt ze een blog bij over haar praktijk. Neem een kijk in haar praktijk lees meer...