NAET- Nambudripad's Allergie Eliminatie Techniek


Naet
NAET Techniek

NAET is de afkorting voor „Nambudripad's Allergie Eliminatie Techniek". Met deze unieke methode kunnen allergieën aangepakt en geelimineerd worden. Voormalige patiënten kunnen weer een normaal leven leiden, vrij van allergieën. Ter illustratie; in de meeste gevallen van voedselallergie hoeven na behandeling geen bijzondere diëten meer in acht genomen te worden. Allergische reacties behoren tot het verleden. Voedingsmiddelen die voorheen garant stonden voor een allergische reactie kunnen nu zonder problemen gegeten worden.

 

Nog een voordeel is dat NAET zonder onplezierige bloed- en huidtesten werkt evenals injecties of medicatie. De zoektocht naar de allergenen en de juiste behandeling hiervoor is pijnloos en ongevaarlijk. Deze methode is geschikt voor iedereen; van baby's en jonge kinderen tot mensen op vergevorderde leeftijd.

 

NAET heeft in de loop der jaren bewezen effectief te zijn. Duizenden allergiepatiënten wereldwijd zijn geëlimineerd van hun allergieën, variërend van hooikoorts en lactose intolerantie tot door neurodermitis veroorzaakte allergieën, migraine en hyperactiviteit. De resultaten van NAET behandelingen spreken voor zich. Bron: http://www.naet-europe.com/