Astrologie


Astrologie alternatieve therapieen
Astrologie

Bij astrologie wordt er vanuit gegaan dat er een verband is tussen de stand van de zon, de maan en de planeten op het moment van je geboorte en je karaktereigenschappen en gebeurtenissen in de loop van je leven.
Doel van een astrologisch advies is vaak om beter inzicht te krijgen in de oorzaken en ontstaan van (psychische en lichamelijke) klachten en het geven van adviezen op basis van die analyse.

Er zijn verschillende soorten astrologie;

 

Geboortehoroscoop geeft een beschrijving van jouw karakter.Het heet geboortehoroscoop omdat het betrekking heeft op de stand van de planeten op het moment van je geboorte.

 

Vedische astrologie is de astrologie uit India, die gebruik maakt van de huidige planeetposities en de nieuwe planeten (vanaf Uranus) geen heerschappijen toekent. De Vedische astrologie richt zich sterk op voorspellingen.

 

Klassieke astrologie is de astrologie die zich bezighoudt met de waardebepalingen van posities, dag-en nachtheersers, uurhoeken etc. Esoterische astrologie heeft een bepaalde overtuiging als achtergrond (het geloof in meerdere levens, bijvoorbeeld).

 

Psychologische astrologie legt een verband tussen psychologie en astrologie, vaak ook in relatie tot de denkbeelden van Jung.

 

Waarom een Horoscoop

Een horoscoop kan je vertellen wat voor een persoon je bent. Astrologen gebruiken horoscopen om mensen te begrijpen. Wanneer je niet tevreden over jezelf bent of meer inzicht wil verwerven in jezelf, kind of je partner kan de horoscoop veel betekenis hebben.

Elk van mens is ingewikkeld dat het soms wel lijkt alsof we verschillende persoonlijkheden hebben. De tekens van de Zon, Maan en de planeten bij uw geboorte tonen jou waarom er zoveel verschillende persoonlijkheden lijken te zitten in uzelf en wat u kunt leren om het beste om te gaan met de verschillende kanten van jouw karakter zodat je meer uit jezelf kan halen.  Een  horoscoop die de bijzondere verbanden  tussen de Zon, de Maan en de planeten toont op het moment dat jij geboren wordt. Dit  kan jou vertellen hoe je je voelt en wat je denkt, waar jouw talenten zich bevinden en wat je het beste kan leren. En ook erg belangrijk; welke zaken in het leven jou gelukkig zullen maken.