22 maart (zingende) Zweethut

Met moeder aarde, gronden, oer, sjamanisme en loslaten. Voor mensen die mijn werk kennen via individuele behandelingen of groepsactiviteiten deze 'proefhut' tegen gereduceerd tarief: € 35,00 (normaal € 75,00)

 

Opgave via praktijkgeestdrift@live.nl of 06-28880297 De zweethut is een oude reinigingsmethode waarbij lichaam en geest ontdaan kunnen worden van ballast waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe gedachten, projecten en levensgeluk.

 

De Kelten en Germanen vierden Life events samen zoals onder andere dood en geboorte maar ook om het contact met voorouders te versterken. Het is de eerste zweethut die begeleid en daarom heb ik besloten deze tegen gereduceerd tarief aan te bieden. Samen bouwen we de zweethut op, zetten we onze intentie in de stenen, en maken we onze stemmen los om voorbij taal en inhoud te klinken en betekenis te geven. De hut kent vier rondes en een ronde voor de vuurman (alleen). De ceremonie vind plaats op gewijde grond en brengt je terug naar binnen. Iedere ronde heeft een thema, loslaten, contact met moeder aarde, je gidsen en het ontvangen van boodschappen. Het is gebruikelijk deze dag niet te eten, wel veel drinken. Dit is onderdeel van het reinigingsproces. Iedereen neemt wat eten mee (potluck) want we sluiten de dag af met een gezamenlijke maaltijd. 

 

Praktijk Geestdrift

Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling

Sjamanisme, magnetiseren, massage en cursussen

www.praktijkgeestdrift.nl

praktijkgeestdrift@live.nl

Tel: 06- 2888 0297

Almelo