Lezing

Sogyal Rinpoche, de auteur van de spirituele bestseller Het Tibetaanse boek van leven en sterven, staat bekend om zijn spontane, dynamische en intieme manier van lesgeven. Hij heeft het vermogen om een sfeer te creëren die van nature onze innerlijke wijsheid inspireert. Zijn natuurlijke eenvoud en wakkere helderheid openen jouw kijk op je geest vanuit een compleetander perspectief.

Veel mensen, van allerlei verschillende achtergronden, ervaren Rinpoche’s onderricht als zeer relevant en direct van toepassing in het dagelijks leven. Ze geven uiting aan de diepe en blijvende impact die deze wijsheid op hun geest heeft – en hoe dit hun leven en wezen getransformeerd heeft.

Als we weten hoe we onze geest in haar ware natuur kunnen laten rusten, ontdekken we hoe we helemaal vrij kunnen zijn van stress, verwarring en turbulente emoties.

We overstijgen de beperkte kijk op wie we denken te zijn en ontdekken hoeveel groter we in werkelijkheid zijn. Terwijl onze geest zich opent, vallen de barrières die onze natuurlijke intelligentie, liefde en moed tegenhielden, op een natuurlijke manier weg.

Door de wijsheid van dit onderricht volledig in ons dagelijks leven te integreren, begint ons inherente, wakkere gewaarzijn wijsheid, liefde en compassie uit te stralen in alles wat we doen en naar iedereen die we ontmoeten. We komen wérkelijk tot leven – vol vertrouwen, open en op ons gemak in elke situatie.

Informatie

Datum en tijden

  Woensdag 16 november 2016

  Start: 19.30 uur, kassa open 17.30 uur

  Einde: Houd er rekening mee dat Rinpoche tot 22.00 uur, of zelfs iets later, les geeft.

 

Tarieven

  Standaard: € 25,-

  Rigpa abonnementhouders: € 20,-

  Studententarief, minima, kinderen t/m 18 jaar: € 10,-

 

Voor degenen die het voor anderen mogelijk willen maken om naar deze openbare lezing te gaan,bestaat de mogelijkheid een donatie te doen. Je kunt dit bij je aanmelding opgeven.


zaalinformatie

De lezing vindt plaats in een prettige zaal met voldoende ruimte voor alle deelnemers. Er zijn genoeg stoelen aanwezig, dus een stoel reserveren is niet nodig. Helaas is het niet mogelijk om tijdens de lezing op een matje of kussen te zitten in verband met het vrij houden van de paden voor brandveiligheid.


Hoofdtelefoons voor vertaling en slechthorenden

De lezing is in het Engels. Er is vertaling naar het Nederlands aanwezig. Daarbij wordt gebruik gemaakt van hoofdtelefoons, waarvoor je je kunt opgeven bij je aanmelding. De kosten hiervoor bedragen € 5,-. Voor slechthorenden zijn hoofdtelefoons beschikbaar. Deze hoofdtelefoons zijn gelijk aan die van de vertalingen en kunnen aangevraagd worden bij de aanmelding. De kosten bedragen € 5,-.