Lezing: Het spel van bewust zijn– NIJMEGEN

Vera Helleman is een inspirerend spreekster en schrijfster van de bestseller ‘Moeiteloos jeZelf zijn’. Haar boodschap is gericht aan hen die voelen dat het leven meer kan zijn dan we tot nu toe hebben ervaren. Daar waar we eerst onszelf onderdrukten omwille van het veilig houden van onze baan, onze vrienden en onze prestaties of waar we onszelf anders voordoen omwille van goedkeuring van de ander voelen we dat het ook anders kan, moeitelozer, rijker.

In haar lezingen geeft Vera heldere en soms confronterende inzichten in hoe wij als mensen ons eigen ongeluk waarborgen en hoe wij uit onze persoonlijke drama’s kunnen stappen. Ze laat ons voelen dat het leven leuk is, bijzonder en de moeite waard om voor te leven.

Vera geeft handvatten om je leven vorm te geven op een manier die naadloos aansluit bij wie je werkelijk bent. Ze geeft informatie over hoe de mens functioneert en hoe deze realiteit werkelijk in elkaar steekt. Onderwerpen als: creatie, realaties, verbinden, maar ook verantwoordelijkheid en keuze komen aan bod.

Er is ruimte voor persoonlijke vragen die de leidraad vormen van dat wat in deze groep aan het licht wil komen en duidelijk wil worden. Vera zal een ieder liefdevol, speels en soms confronterend wijzen op dat wat je werkelijk uitzendt in dit moment en of jouw focus daar al dan niet op aansluit. Ze zal je wijzen op de vele misverstanden die wij als mens hebben waarzonder je opeens weer ruimte en vreugde ervaart.

Gegevens

 

Datum: vr 13 januari 2017 

Tijd:20:00 - 22:30

Kosten:€20

 

 

Organisator

Leven in Vrijheid

E-mail

Website


Lokatie

Centrum de Appel NIJMEGEN

Groesbeekseweg 428 

Nijmegen,6523