Kleuren en licht therapie kinderen

Aan bod komen o.a.: slaapproblemen, concentratieproblemen, angsten, aandoeningen

Deze workshop is bedoeld voor: iedereen die kleurenlicht met kinderen wil leren gebruiken als instrument voor heling en balans.

Programma

Kleurenlicht therapie voor Kinderen

Onze cellen communiceren met licht. Elke kleur licht heeft zijn eigen frequentie. Onbalans verandert het spectrum. Door het lichaam met de juiste frequentie uit te nodigen wordt de balans hersteld. Samassati Kleurenlicht Therapie werkt met dit principe. Speciaal voor kinderen kan licht dienen als een prima aanvulling op een reguliere behandeling. Daarvoor hebben we de meest simpele behandelingen voor kinderen gevat in een praktische trainingsdag.
Werken met kleurenlicht is op zich al bijzonder. Werken met kinderen geeft daaraan nog een extra dimensie. Kinderen zijn open en maken er meestal als vanzelf contact mee. Daardoor is er met weinig licht al een groot effect te bereiken.

 

De inhoud van de training

Aandoeningen/problemen bij kinderen kunnen verschillende oorzaken hebben en komen vaak voort uit psycho-sociale of emotionele verstoringen. In deze workshop worden de eigenschappen van het werken met licht gecombineerd met een oplossingsgerichte en holistische benadering. De oplossingsgerichte aanpak gaat uit van wat al goed gaat en hoe je dat kunt gebruiken om een probleem op te lossen. De holistische benadering werkt vanuit het besef dat we niet onze ziekte zijn, maar een hele mens, die meer is dan wat onze ogen kunnen waarnemen en die niet los staat van de rest van de wereld. 

 

 

 


Lokatie

BrandNewWay (4e etage van het Crown Business Center),

A. Hofmanweg 5a,

2031 BH, Haarlem


inschrijven