Kennisavond Gezondheid met Mike Donkers

Mike Donkers is geen medicus of diëtist. Hij is een docent Engels en Nederlands die te veel en te vaak ziek was en daar zes jaar geleden genoeg van kreeg en besloot zichzelf te onderwijzen over de relatie tussen voeding en gezondheid. Nadat hij zijn eetpatroon veranderde, verdwenen zijn allergieën, permanente neusverkoudheid, griepjes en andere kwalen binnen slechts tien weken tijd als sneeuw voor de zon.

Als kapstok voor deze avond zal het thema ‘Fris het nieuwe jaar in…’ zijn, waarbij detoxen, allergieën en voedselintoleranties besproken zullen worden. Mike Donkers legt uit hoe de lever, nieren, darmen, bijnieren en schildklier allemaal samenwerken om het lichaam te bevrijden van ongewenste stoffen en organismes. Hij zal uiteenzetten wat de meest effectieve manieren zijn om het lichaam te helpen ontgiften en welke speciale rol zuurstof hierin vervult. 

Het lijkt wel of bijna iedereen slecht reageert op voedingsmiddelen. Volgens Mike komen al deze voedselallergieën en -intoleranties doordat men reageert op bepaalde eiwitten in voedsel. Het probleem is dus een gebrekkige eiwitvertering en dit is inmiddels epidemisch in onze samenleving. Mike legt uit dat een gebrekkige eiwitvertering te maken heeft met een tekort aan maagzuur. Hij legt de link met stress en geeft praktische tips over hoe jij je maagzuurproductie kunt versterken.

Wanneer

Datum: vrijdagavond 16 december 2016

Locatie: Soesterberg

Starttijd: 20:00

Eindtijd: 22:30

 

Kosten 10euro

 

 


aanmelden