Homeopathie voor thuis en op reis

In deze cursus leer je de grondbeginselen van de homeopathie en die te gebruiken in het leven van alledag. Je leert hoe je homeopathie kunt toepassen bij allerlei kleine klachten voor jezelf en je kinderen zoals griep, verkoudheid, hoest, klachten na val, tandpijn, verbrandingen etc.

1e avond: De grondbeginselen van homeopathie komen aan bod, hoe werkt homeopathie, wat is het verschil met de reguliere geneeskunde, wat is het verschil tussen acute en chronische klachten, wat is het nut van ‘acute’ homeopathie. We gaan deze avond ook praktisch aan de slag door te ontdekken wat draaien en schudden voor invloed heeft op water en hoe een homeopathisch middel aanvoelt en proberen we energie te voelen.

2e avond: Op deze avond gaan we een homeopathisch middel maken met aansluitend een reading van dit middel.

3e en 4e avond: Op deze avonden leer je hoe homeopathie voor jezelf en je kinderen praktisch te gebruiken, leer je te werken met het boekje “homeopathische huis- en reisapotheek”, behandel ik een aantal middelen en situaties waarin je het kunt toepassen. We gaan ook zelf aan de slag door praktijkvoorbeelden te proberen op te lossen. Ook eigen inbreng is hier welkom.

Agenda

Datum:  13, 20 en 27 maart en 10 april 2017

Inloop: 20 uur,  aanvang 20.15 uur tot 22.00 uur

Plaats: Praktijk voor klassieke homeopathie,

Eugene van Grinsven,

Dr. Titus Brandsmaplein 19, Tilburg


Opgeven

Kosten €80,- (Inclusief het boekje “Homeopathische huis en reisapotheek”, exclusief EHBO-middelendoosje)

Opgeven:  per telefoon 013-5358164 of per mail: info@eugenevangrinsven.nl

http://eugenevangrinsven.nl 

Maximaal aantal deelnemers: 8

Meedoenregeling is mogelijk.