Workshop Dancing Thunder ( Noord Amerikaans Opperhoofd)

Dancing Thunder is als Grand Sachem van Susquehannock verbonden met de indianen van Noord Amerika. Hij is medicijnman, spiritueel leider en leraar. Al meer dan 30 jaar reist hij over de hele wereld om workshops te geven.

De bronnen van waaruit hij als Sjamaan werkt zijn de voorouders en de spirituele familie. Die energieën zijn niet te verstoren, ze zijn onaantastbaar. Van daaruit geeft hij eeuwenoude kennis en rituelen door. ‘Als je weet wie je gidsen zijn kun je meesterschap verwerven.’ 

Dancing Thunder onderwijst ons over de verschillende bewustzijnsniveaus: de staat van oplettendheid, dromen, visioenen en Sjamanistische reizen. 

workshop

Genezen van diepe trauma's

 

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die andere mensen helpt om hun trauma op te lossen. Specifiek voor alle genezers en therapeuten die vaak in aanraking komen met cliënten die vanwege diepe trauma’s blijven ’steken’ in hun proces wordt deze driedaagse aangeraden. Het is ook bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is.

€ 350,00

inclusief verzorging en overnachting.

Sjamanentrommel

 

Een sjamanentrommel kun je kopen, maar is het dan wel je eigen trommel? Een trommel kun je ook zelf bouwen, met jouw energie, jouw spirit en jouw intentie. Hiermee maak je deze trommel tot een uniek instrument dat speciaal voor en door jou gemaakt is.  

 

Rituelen

Doe mee met oeroude rituelen om Sjamanen te initiëren, laat oude stukken los en begin een nieuw leven. De sjamanistische dood vindt zijn oorsprong in oeroude rituelen van vele tradities. In Siberië werd het ritueel gebruikt specifiek voor sjamanen. Het ritueel opende vele kanalen in hem, zodat hij klaar was voor zijn taken als sjamaan.


aanmelden workshop 2-4 december:

Instituut Mirre

Weerdingerzandweg 5

7872 TB Valthe (Drenthe)

0591 580002

info@mirre.nl