Energetisch Centrum Fleur

Schoonheidssalon fleur bestaat al 20 jaar. Het is een gezellige, natuurlijke schoonheidssalon. Onze zorgvuldig uitgevoerde behandelingen in combinatie met de natuurlijke producten brengen uw huid in optimale conditie. Sinds 2013 hebben we hier een Energetisch Centrum geopend, klik hier voor meer informatie over het Energetisch Centrum.

We werken ook samen met andere behandelaars in onze praktijk.

JOKE BROUWER

 

Eigenaresse van Schoonheidssalon & Energetisch Centrum Fleur

Sinds 10 jaar energetisch therapeut en sinds 25 jaar schoonheidsspecialiste.
Geeft energetische healingen, cosmetische bindweefselmassage van het gezicht, en gezichtsbehandelingen vanaf 60 minuten. 

Aanwezig op:
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 13.00 uur
Zaterdag van 09.30 - 16.00 uur
Woensdag om 20.00 uur voor energetische healing op afstand in groepsverband 

Telefoon: 010 - 414 83 20
E-mailadres: fleur@schoonheidssalonfleur.nl

 

Energetisch Centrum

Het Energetisch Centrum is gevestigd op de benedenverdieping van Schoonheidssalon Fleur. Joke Brouwer is energetisch therapeut en geeft energetische healing, in het energetisch centrum en op afstand. Energetische healing is een natuurlijke behandelwijze die zich richt op je energiehuishouding, wat geregeld wordt door je chakra's. Elk mens heeft 7 chakra's — dat zijn de 7 hoofd-energiecentra in ons lichaam die op specifieke plaatsen de organen, cellen en ons psychisch welbevinden verzorgen. Als deze chakra's niet goed werken dan kan je last krijgen van één of meerdere van onderstaande symptomen.