Workshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik

Er is een beperkt aantal plekken, dus geef je snel op!

Workshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik

Moeite met grenzen aangeven, emoties, vertrouwen? Contact met je lichaam maken en zo ook in de relatie met anderen. Toch weer die herinneringen… Controle willen houden! Zucht. Steeds weer van therapie naar therapie, waarom dan dramatherapie?

In de workshop gaan we vooral aan de slag en kan je door verschillende oefeningen zelf de kracht van dramatherapie ervaren. Er is een mogelijkheid om een individual van 15 minuten te zien of ervaren om een beeld te krijgen. Vanuit mijn onderzoek en eigen ervaring zal ik kennis delen en is er ruimte om je vragen te stellen. Maak kennis met wat dramatherapie na seksueel misbruik voor jou kan betekenen, voor iemand in je omgeving of voor cliënten. De koffie en thee staan voor je klaar, ben jij erbij?

 

 

Meld je aan via de website of mail naar info@beliefenbeleef.nl

Voor meer informatie: Workshop dramatherapie in de weg van herstel

Concreet

Workshop: ‘Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik’

Voor: mensen met een seksueel misbruik ervaring, betrokkenen en professionals

Locatie: Utrecht binnenstad, meer informatie ontvang je per mail

Datum: 11 februari van 13:00-16:00 uur

 

Kosten: 35 euro excl. btw

Ik ben Rineke van der Baan en ik houd van pure ontmoetingen van mens tot mens. Als kern voor veranderingsprocessen zie ik: oprechte verbinding in persoonlijke hulpverlening dichtbij en ervarings- en lichaamsgericht werken. Gedreven werk ik zo als dramatherapeut, coach en trainer vanuit mijn hart met de nodige kennis en kunde.