Basis Cursus Homeopathie


De eerstehulp cursus al gedaan? Misschien is de basiscursus dan interessant voor jou. We geen dieper in op de homeopathie en hoe de homeopaat het vak uitoefent.
Veel mensen die ooit baat gehad hebben bij een homeopathische behandeling, zijn vaak heel erg blij dat er eindelijk genezing was voor een kwaal of ziekte waar de reguliere artsen niets mee konden. Vaak ook zijn ze erg verbaasd hoe het kan dat zo’n klein pilletje zoveel effect kan hebben, dat zo’n klein korreltje de jarenlange keel-, neus- en oorklachten heeft weten te genezen, de ADHD verschijnselen heeft doen verdwijnen, de steeds terugkerende hoofdpijn heeft weten te reduceren, de angsten die er al heel lang waren heeft weten te minimaliseren etc.

Als beroepsopleiding voor klassiek homeopaten vinden wij het belangrijk om goede informatie, kennis en inzichten over homeopathie te verspreiden. Daarom willen we graag onze kennis delen met mensen, die niet direct homeopaat willen worden, maar wel met allerlei vragen rondlopen over homeopathie. “Wat is het precies? Hoe werkt het? Kan het mij of mijn kinderen helpen? Kan ik hier iets over leren?” zijn vragen die we vaak horen. Of “ik ben zo enthousiast en wil graag mijn familie en vrienden ook enthousiast maken, maar heb te weinig kennis om het ze goed uit te kunnen leggen.”

Ook zijn er mensen, die graag homeopathie willen gaan studeren, maar niet weten bij welke opleiding ze op hun plek zijn. Door deze cursus bij ons te volgen krijg je een goed beeld van onze opleiding en over wat het vak klassiek homeopaat inhoudt.  

Meer weten?
De cursus wordt gegeven in Zwolle op 4 vrijdagmiddagen, vanaf 22 mei 2015, van14.30 tot 18.10 uur. Er is pauze van 16.10 tot 16.30 uur. Indien je dat wilt, is er een warme vegetarische maaltijd te koop na 18.10 uur. De eerste dag beginnen we om 14.00 uur met een kennismakingsronde
Kijk hier voor meer informatie: basiscursus homeopathie of hier indien je gelijk wilt inschrijven.