8-WEEKSE MINDFULNESSTRAINING

Al langere tijd was ik op zoek naar meer innerlijke rust, naar een manier om meer ‘uit het hoofd’ te komen en om beter te kunnen omgaan met stressvolle situaties. 

De 8-weekse mindfulness-training (MBSR) bracht mij waardevolle inzichten en gaf mij bruikbare handvatten waar ik veel profijt van heb in het dagelijks leven. 

              

Het is bevrijdend te zien dat gedachten slechts gedachten zijn en niet ‘de werkelijkheid’. Ik heb ondervonden dat je de mate waarin je stress ervaart zelf kunt beïnvloeden door hoe je de dingen ziet en er mee omgaat. Echt stilstaan bij ervaringen en aandachtig zijn voor momenten brengt zoveel meer dan leven op de automatische piloot. Omdat ik mijn enthousiasme voor mindfulness graag overbreng op anderen, volgde ik de opleiding tot mindfulness-trainer aan het Instituut voor Mindfulness, waarna ik een eigen praktijk ben gestart. Ruim vijftien jaar ben ik werkzaam als bedrijfsjurist en geef binnen mijn werk onder meer trainingen op het gebied van internationaal ondernemen. 

 

Mijn mindfulness-trainingen kenmerken zich door een nuchtere, no-nonsense aanpak en ik zou mijzelf omschrijven als een betrokken en enthousiaste trainer die met beide benen op de grond staat.

Deze mindfulnesstraining is de Mindfulness-Based Stress Reduction training (MBSR) zoals ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een oefendag. De training is een mix van (meditatie)oefeningen en uitwisseling.          

data

Data: 19/3, 26/3, 2/4, 9/4, 23/4, 30/4, 7 mei (oefendag), 14/5 en 21/5 2017

Tijd: 10.00-12.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur). Oefendag: 13.00 - 18.00 uur

 

Kosten: particulieren: 390,- (incl. btw) / zakelijk tarief: 685,- (excl. btw).

 Inbegrepen zijn een kennismakingsgesprek, trainingsmap en geluidsopnamen

 

inschrijven of meer info

Meesterlijk Mindful in Voorschoten 

Marianne Elissen

tel. 06-44 35 40 76
meesterlijkmindful@gmail.com

www.meesterlijkmindful.nl

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN (www.vmbn.nl), registratienummer: 2016805.