Quantum bewustzijn en moderne meditatie

Onder de naam ‘Quantum Leap’ brengt de Effortless Coaching groep, die coaches opleidt in de nieuwste methoden, gebaseerd op Quantum principes, van 17 tot 23 mei een nieuw zomerprogramma van een week, waarin de deelnemers de overgang beleven van ‘de oude naar de nieuwe realiteit’. Dit wordt op een diepgaande manier gedaan die bewustzijn en onderbewustzijn raakt. De geleide quantum meditatietechnieken  van Joe Dispenza worden hier o.a. bij ingezet. Het programma vindt plaats in Zuid Frankrijk, zodat je als deelnemer even helemaal uit je gewende omgeving weg bent voor maximaal resultaat! De organisatoren beloven dat je een transformerende week meemaakt en anders van dit programma terug komt dan je erheen gaat. Kijk voor de beschrijving van het programma op http://www.effortlesscoaching.nl/quantumleap.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0