Heerlijke Groene Smoothies


Groene smoothies zijn de nieuwste trend op gebied van gezond eten. Het is gemakkelijk te maken en doordat je een grotere hoeveelheid aan

groente en fruit binnen krijgt, is het nog eens extra gezond ook. Je kunt ook veel verschillende producten met elkaar mengen, waardoor je eindeloos kunt combineren en variëren en tot de meest uiteenlopende smaken kunt komen. Zo heb je telkens weer een nieuwe smaak en kun je de smoothies afwisselen, waardoor het leuk blijft. Er zijn ook tal van recepten reeds beschikbaar die het mogelijk maken om gelijk aan de slag te gaan. Zodra je weet welke ingrediënten je nodig hebt, kun je deze gebruiken voor het maken van je smoothie.

 

 

Er is zeer weinig nodig om groene smoothies te maken. Kies allereerst een recept dat je aanspreekt en verzamel de producten die je nodig

hebt. Vervolgens stop je al deze ingrediënten in de blender en maak je er met een druk op de knop een smoothie van. Op een simpele manier krijg je zo voldoende groente en fruit binnen en kun je nog genieten van een heerlijk drankje ook.

 

Tevens zul je bemerken dat je er meer energie door krijgt en ook nog eens flink kunt afvallen door het regelmatig nemen van groene smoothie.

Ze zitten namelijk boordevol vitaminen en de vezels van het fruit zorgen ervoor dat je minder aankomt. Het is een gezonde en lekker tussendoortje. Voordelen zijn dat je minder last hebt van hongerbuien, waardoor overtollige kilo’s sneller zullen verdwijnen. Tevens zal de weerstand van je lichaam verbeteren en de kans op ziektes zal daardoor afnemen.  Je kunt zelf bepalen hoeveel groente, water of ijs je toevoegt aan je smoothie

om deze op smaak te brengen. Ook kun je er zoveel van nemen als je zelf wilt, omdat het uit goede, gezonde producten is gemaakt en je dus geen kans loopt om er van aan te komen.

 

klik hier voor meer info over groene smoothies

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0