De vrucht van de Graviolaboom een natuurlijke kankervernietiger

Vrucht tegen kanker
Vrucht van Graviolaboom

Het schijnt dat de Vrucht van de Graviolaboom  een wonderlijke natuurlijke kankervernietiger is en 10.000 keer sterker dan Chemotherapie.

 

De smaak is niet naar, eigenlijk heel natuurlijk en heeft uiteraard geen bijwerkingen. Mocht je ruimte in je tuin hebben plant er dan een. Andere delen van de boom zijn ook erg nuttig. De eerstvolgende keer dat je om een sapje vraagt, vraag dan naar Sour Sop.

De vrucht is erg groot en de lichtzure zoete witte pulp kun je gewoon met de hand eten maar gebruikelijker is het om er sap of sorbets van te maken. In eerste instantie staat de boom in de belangstelling om zijn kanker vernietigende werking maar de boom heeft ook een geneeskrachtige werking op andere ziektes. Deze plant heeft bewezen alle vormen van kanker te genezen. Naast kankerbestrijder bestrijkt Graviola een breed spectrum in het bestrijden van bacteriële en schimmelinfecties. Bestrijdt wormen en parasieten die het lichaam zijn binnengedrongen en is een uitstekend middel tegen depressies, stress en nervositeit. Als er één ding is dat het bestaansrecht van het Gezondheidswetenschapsinstituut rechtvaardigt dan is het wel het verhaal van de Graviolaboom.

 

Vernietigt alléén kwaadaardige cellen

 

De waarheid is verbazingwekkend simpel. Diep in het regenwoud van de Amazone groeit een boom die voor een medische revolutie kan zorgen op het gebied van kankerbestrijding. Alles wat jij en je arts dachten over kanker, de behandeling en de kans op overleven komt nu in een geheel ander perspectief te staan. De toekomst ziet er veel belovend uit. Onderzoek heeft uitgewezen dat kanker op een veilige en effectieve manier bestreden kan worden met het extract van deze wonderboom zonder de afschuwelijke bijwerkingen zoals misselijkheid, haaruitval en gewichtsverlies. Het beschermt je immuunsysteem en is een beschermer tegen dodelijke infecties. Tijdens de behandeling voel je je sterker en gezonder. Het geeft je energie een enorme impuls en verbetert je perspectieven op leven. Sinds de jaren ’70 is de vrucht in een twintigtal laboratoria onderzocht en de uitkomsten van die testen waren allesbehalve slecht. De testen van het extract wezen uit dat het: Effectief kwaadaardige cellen van 12 soorten kanker vernietigde zoals darm, borst, long, prostaat en alvleesklier kanker. Het extract bewees 10.000 keer sterker te zijn dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn die doorgaans bij het bestrijden van kanker wordt gebruik. Wat echter meer is: Het extract van de Graviolaboom maakt alléén jacht op kwaadaardige cellen en laat de gezonde cellen met rust. De verbazingwekkende anti-kanker eigenschappen van de Graviolaboom zijn intensief onderzocht, dus waarom hebben wij er dan nooit van gehoord? Diverse delen van de Graviolaboom zoals de schors, blaadjes, wortels, vrucht en zaden van de vrucht worden al eeuwen door medicijnmannen in het Amazonegebied gebruikt voor het behandelen van hartkwalen, astma, leveraandoeningen en artritis.

Sinds 1976 is Graviola in een twintigtal onafhankelijke laboratoria onderzocht en de uitkomsten waren steeds dezelfde: Graviola is een kankervernietiger. Echter initiatieven om een dubbel blind onderzoek te doen, gebruikelijk bij de mainstream artsen en onderzoekers, zijn nooit van de grond gekomen. Een onderzoek gepubliceerd in The Journal of Natural Products aan de hand van een onderzoek, uitgevoerd aan de Katholieke Universiteit van Zuid-Korea toonde aan dat een bestandsdeel uit de Graviolaboom met succes darmkankercellen vernietigde en dat het bestandsdeel 10.000 keer krachtiger was dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn.

 

Het meest significante uit het onderzoek van KUZK was dat het bestandsdeel van de Graviola selectief te werk ging. Het vernietigde kwaadaardige cellen maar liet gezonde cellen met rust. Dit in tegenstelling tot de chemokuur die geen enkel onderscheid maakt tussen reproducerende cellen (zoals maag- en haarcellen) waardoor er afschuwelijke bijwerkingen optreden zoals misselijkheid en haarverlies. Recentelijk onderzoek aan de Purdue Universiteit heeft aangetoond dat de bladeren van de Graviolaboom effectief long, borst, prostaat en alvleesklier kankercellen vernietigen. Bron: Gewoon-Nieuws

Reactie schrijven

Commentaren: 0